Istoric

Compania PETAL COM SRL a fost înfiinţată în urmă cu mai bine de 25 de ani, şi are ca obiect principal de activitate distribuţia de birotică şi papetărie, consumabile IT, materiale si produse promotionale, mobilier personalizat, echipamente protecţia muncii. Pe parcursul acestor ani am reuşit să câştigăm un segment important de piaţă în diverse domenii de activitate prin promptitudine, flexibilitate şi desigur, calitatea produselor.

Gama noastră de produse se adresează tuturor sferelor de activitate: industriei alimentare, construcţiilor civile sau industriale, atelierelor, industriei farmaceutice, industriei petroliere şi petrochimiei şi nu numai.Cu un colectiv tânăr şi dinamic, firma noastra vine în întâmpinarea clienţilor săi cu o ofertă competitivă şi variată, completată periodic cu produse noi în funcţie de solicitările dumnoavoastră.

Acreditari

ISO 9001 /2015

cms-img

cms-img

Obiectiv

Obiectivul societăţii este acela de a fi mereu alături de clienţii noştri, venind în întâmpinarea lor cu o gamă diversificată de produse, în funcţie de nevoile fiecăruia. Cunoaşterea cerinţelor şi aşteptărilor potenţialilor clienţi cât şi o perspectivă cât mai exactă asupra pieţei reprezintă de asemenea un obiectiv important.

Produsul a fost adaugat in lista de comparatii